SOGCV2018
 
Inicio
Sede
Comités
Programa
Inscripciones
Talleres
Alojamiento
Comunicaciones
Exposición comercial
Secretaria
SOGCV
 Estimats amics i companys:

            La Junta Directiva de la SOGCV ens ha confiat al Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sagunt, l’organització del proper XVè Congrés que tindrà lloc els dies 1 i 2 de febrer de 2018.
           
            Volem que este Congrés puga servir per a tindre un punt de trobada on discutir els problemes que compartim a la nostra assistència, així com aportar possibles solucions de cada un de nosaltres a fi d’aprendre els uns dels altres. En este esperit es planteja un programa que esperem que siga de la vostra satisfacció. Ens hem esforçat per a què siguen exposicions dinàmiques i d’interés, al mateix temps que existisca una discussió enriquidora. Vullc expresar el meu agraïment personal als ponents per la seua ajuda desinteressada i la seua disposició per a col-laborar amb nosaltres.

            Esperem la vostra participació. Volem animar-vos especialment als jóvens ginecòlegs i ginecòlogues i als nostres residents que sempre ens aporten la seua il-lusió, els seus coneiximents i les seues ganes d’aprendre.

            Desitgem que a més de ser un punt de trobada, Sagunt siga també un lloc del què puga’m gaudir. Sabeu que la nostra ciutat és un enclavament carregat d’història per on han passat civilitzacions i cultures que ens han deixat un magnific patrimoni cultural i arquitectònic. La Casa de Cultura Capellà Pallarés seu del Congrés és una bona prova d’això i esperem vos sentiu ben a gust.

            Vos donem la benvinguda a Sagunt.

            Roberto Gironés Soriano
            Jefe de Servicio de Ginecología y Obstetricia del Hospital de Sagunt
 

Secretaría Técnica: OPC CONGRESS, S.L. - Escultor Octavio Vicent 3, Esc 2, Pta 3 - 46023 Valencia
Telf 902 929 660 - email: info@opccongress.com